Hotel Costa Azul

Mallorca

Davant del port de Palma

Rodejat de locals de moda, botigues i restaurants de tot tipus, aquest hotel, que es troba davant del port de Palma, és un autèntic oasi de pau i tranquil·litat dissenyat per als que busquen una cosa diferent per a les seves vacances a Mallorca.

Just davant de l’hotel hi ha el carril bici de Palma, que recorre tota la badia a la vora del Mediterrani. També hi ha una parada del bus que connecta amb el centre, amb l’aeroport i amb l’Estació Marítima (línia 1/A1). Amb aquest autobús és possible arribar al centre de Palma des de l’hotel en qüestió de minuts.

Descarregar PDF

Com arribar a l’hotel des de l’aeroport de Palma?

El trajecte des de l’Aeroport de Palma fins a l’Hotel Costa Azul es pot fer en autobús urbà: l’autobús para just davant del nostre hotel, al Passeig Marítim. De fet, la parada es diu Passeig Marítim 2 i és la següent a Es Jonquet.

Malgrat tot, si has decidit llogar un cotxe, fer el trajecte de Son Santjoan fins a l’Hotel Costa Azul és molt senzill: quan surtis de la terminal de l’aeroport has d’agafar l’autopista en direcció al Passeig Marítim de Palma i continuar sempre per aquesta via sense canviar de direcció. La carretera et durà directament al nostre hotel, que es troba davant de la badia de Palma.