Hotel Costa Azul

La mar de poesia

Mediterrani i versos

El concepte La mar de poesia defineix el nostre nou esperit, gestat entorn la mar i la seva íntima relació amb la literatura. Es tracta d’una revisió de la nostra identitat, gràcies a la qual, hem recuperat les arrels més profundes de la cultura mediterrània. Aquest projecte de re-invenció suposa un valor afegir a la nostra completa i renovada carta de serveis.

En aquest escenari metafòric, els corredors es converteixen en línies infinites d’onades que ens dirigeixen a cadascuna de les habitacions, on a la porta, podrem llegir les tres primeres paraules del vers que t’espera al seu interior. Cada escrit s’acompanya d’una il·lustració que decora el capçal del llit, el que suposa un concepte artístic que personalitza cada estada al mateix temps que atorga una ànima pròpia al nostre hotel.

Hotel Costa Azul Hotel Costa Azul
Hotel Costa Azul

La Mar influeix directament al nostre nom i la nostra marca personal, des del disseny de les nostres habitacions i sales fins al material de papereria. El toc literari ho trobaràs a les 126 exclusives habitacions, amb escrits de diversos autors que al·ludeixen a la mar. Carme Riera, Juan Cruz, Ajo, Cristóbal Serra, Patricio Pron, Ricardo Menéndez Salmón, Ponç Pons, Antònia Vicens, Biel Mesquida o María del Mar Bonet han col·laborat amb els seus versos, agrupats en pisos segons categories:

Planta 1

La mar d’escriptors: autors masculins

Planta 2

La mar d’escriptores: autores femenines

Planta 3

La mar mediterrània: autors de l’entorn mediterrani

Planta 4

La mar de Haikus: poemes de la cultura japonesa dedicades a la mar

Planta 5

La mar d’aventures: la mar a la literatura fantàstica i d’aventures

Planta 6

La mar de música: lletres de cançons populars

Planta 7

LLa mar de poemes

Planta 8

La mar contemporània

Hotel Costa Azul